6 maart 2018 - 1 min leestijd

Drie functionaliteiten Resato voor onbemand waterstraalsnijden

Resato presenteert op de TechniShow drie functionaliteiten waarmee waterstraalsnijden 24/7 zorgeloos en onbemand uitgevoerd kan worden. Met een combinatie van procesbewaking, automatisering en programmering kan Resato een waterstraalsnijmachine als een ‘diesel’ laten lopen.

Om waterstraalsnijden verdienstelijk te maken, heeft Resato drie oplossingen ontwikkeld waarmee het proces te automatiseren is. EMS Monitoring bewaakt en identificeert automatisch alle procesparameter. Hierdoor is er tijdens het snijproces geen permanent toezicht meer nodig. Met Job Manager kunnen meerdere opdrachten worden geprogrammeerd en kunnen parameters zoals het schakelen van drukken worden ingegeven. De Flex-zone kan gebruikt worden om tijdens het productieproces te laden en te ontladen zonder dat de veiligheid in het gedrang komt. De combinatie van EMS Monitoring, Job Manager en Flex-zone garanderen samen een hoge continuïteit van het snijproces.

De combinatie van de drie functionaliteiten van Resato zijn genomineerd voor de TechniShow Innovation Award. Tijdens de Avond van de Maakindustrie op woensdagavond 7 maart wordt de winnaar van de Award bekend gemaakt.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden