29 april 2022 - 1 min leestijd

Eerste overzichtsplattegrond TechniShow 2022 openbaar

De plattegrond van TechniShow en ESEF 2022 is bekend. Volgens de kaart zal de ingang van TechniShow in hal 8 zijn. Om op ESEF te komen, kunnen bezoekers de entree vinden in hal 10. Bij hal 9 en 11 is er een overloop tussen de twee beurzen, die van 30 augustus tot en met 2 september in de Utrechtse Jaarbeurs zal zijn.

Plaat- en buisbewerking zal te vinden zijn in hal 7, net als verbindingstechniek. In hal 8 komen onder andere oppervlaktetechniek, conventioneel verspanen en assemblage aan bod. Vanaf hal 9 (machinegereedschappen) ga je naar 3D printing, meettechniek & vision in hal 11. Een gedeelte van hal 11 wordt ingeruimd voor CNC-machines. Dat loopt door tot in hal 12. In deze hal is ook aandacht voor productieautomatisering.

TechniShow is het toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Hier zie, hoor, voel en proef je de toekomst. TechniShow geeft de handvatten om de volgende stap te kunnen zetten. Tijdens TechniShow zijn machines en demonstraties live te bewonderen, waardoor je alles zelf optimaal kunt ervaren en beleven. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden