14 maart 2018 - 2 min leestijd

Ermak met twee kantpersen en snelle fiberlaser op TechniShow

Ermak, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, die in de Benelux door Landré uit Houten wordt vertegenwoordigd, zal tijdens de TechniShow twee kantpersen en de snelle servo aangedreven Fibermak Momentum Gen-3 GForce demonstreren.

Met hoge snijsnelheden en verplaatsingssnelheden van 2,5 G behoort de GForce fiberlaser van Ermak tot één van de snelste fiberlasers op de markt. De Fibermak GForce is voorzien van een 4 kW IPG diodelaser en heeft een werktafel van 3.000 mm x 1.500 mm. De Fibermak GForce is gebouwd op een stijve frameconstructie, met inzet van precisie-onderdelen voor een lange levensduur.

 

Twee kantpersen

Op kantgebied demonstreert Landré de Ermak SpeedBend 3100-175 kantpers en de Ermak Powerbend Falcon 1270-40 SEAT. De Speedbend combineert een hoge snelheid met een hoge capaciteit en kwaliteit. De hoge bewegingssnelheid van de ram in combinatie met de snelle achteraanslag zorgen ervoor dat de SpeedBend tot wel twee keer sneller is dan andere kantpersen. De Nederlandstalige Delem touchscreen besturing kan direct 3D DXF files importeren of offline worden geprogrammeerd. De SpeedBend is standaard compleet uitgerust waaronder CNC-bombering en een ruime keuze aan gereedschapsystemen, veiligheidssystemen en oplegarmen alsmede de beschikbaarheid van een plaat volgsysteem en hoekmeetsysteem.

De Ermak Powerbend Falcon 1270-40 SEAT is een vierassige kantbank met 1.270 mm buiglengte en 40 ton buigkracht. De Powerbend Falcon combineert hoge snelheden met een hoge capaciteit. De productiviteitswinst wordt gehaald uit de hoge ijlgang-, retour- en buigsnelheden. De Powerbend Falcon serie is ontwikkeld om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. De Powerbend Falcon is uitgerust met een Delem 58T besturing en Wila mechanische bovenklemming.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden