7 september 2023 - 2 min leestijd

FPT-VIMAG ontwikkelt digitale hulp voor standbouw

FPT-VIMAG heeft voor de leden van de branchevereniging voor productietechnologie een hand-out ontwikkeld voor het opbouwen van een stand op de TechniShow. In deze hand-out staan standbouwers beschreven die FPT-VIMAG op basis van kwaliteit, flexibiliteit en laagdrempeligheid hebben geselecteerd. Deze lijst kunnen de leden downloaden vanaf het besloten gedeelte.

Volgens George Wels, directeur FPT-VIMAG, vergemakkelijkt zo’n ‘gids’ deelname voor bedrijven die zich vooral willen richten op hun kerncompetenties in productietechnologie en daarnaast

graag zichtbaar willen deelnemen aan de TechniShow. Wels: “We zijn het gesprek aangegaan met een aantal exposanten. Daaruit concluderen we dat zij zich willen richten op hun product. Daar ligt hun kracht. Het zijn zelf geen standbouwers. Dus hebben we het voorwerk voor ze gedaan. Dat betekent dat we een digitale hand-out hebben gemaakt waarin we verschillende standbouwers hebben geselecteerd. Wil je een hele complexe stand of wil je drie dagen voor beurs een simpele opstelling hebben?”

Volgens Wels vervult FPT-VIMAG op deze manier als branchevereniging een belangrijke rol in het aanbieden van ondersteunende producten en diensten aan de leden. “Wij bieden een overzicht, zodat de exposant zelf niet allerlei aanbieders hoeft door te struinen. Wij doen het voorwerk, maar de exposant maakt de keuze. We maken het alleen maar makkelijk voor TechniShow-exposanten.”

De lijst is alleen voor leden beschikbaar en op de site van FPT-VIMAG te downloaden.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden