19 maart 2018 - 2 min leestijd

FPT-VIMAG verwelkomt met Axians 150e lidbedrijf

FPT-VIMAG heeft recent Axians als 150e lidbedrijf mogen verwelkomen. Axians is een merk van VINCI Energies en ontwerpt creatieve oplossingen en vernieuwende concepten, zoals bijvoorbeeld Smart Industries. Axians houdt deze week op de TechniShow twee theatersessies over de fabriek van de toekomst. Daarnaast zijn ze aanwezig met een eigen stand waar Axians met behulp van Augmented reality een kijkje in de toekomst geeft.

De ICT-oplossingen van Axians dragen bij aan verbetering van de productiviteit, versnelling van productie en verhoging van de servicegraad naar klanten. Door op een slimme manier gebruik te maken van technologieën, zoals een geïntegreerd ERP/MES platform, het omzetten van data naar bruikbare informatie en het op afstand kunnen ondersteunen van klanten helpt Axians industriële spelers om meer te digitaliseren.

Tijdens de TechniShow organiseert Axians twee theatersessies. Op dinsdag 20 maart gaat Axians tijdens de sessie ‘Productieplanning optimalisatie & real time data’ in op het nauwkeuriger maken van planningen met behulp van nieuwe waardevolle gegevens uit productiemachines en big data. Deze lezing wordt gehouden in het theater in hal 7 om 10:15 uur.

Op donderdag 22 maart wordt om 14:15 uur in theater hal 12 de sessie ‘Uptime van machines verhogen met de kracht van data en IoT’ gehouden. Tijdens deze sessie krijgt de bezoeker informatie over hoe de industrie machine efficiënter kan inzetten en hoe kennis geborgen kan worden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt getoond hoe machines veilig kunnen worden aangesloten en hoe data het proces optimaliseert.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden