7 maart 2024 - 1 min leestijd

Gibas toont selectie uit portfolio en samenwerking met Nikon SLM Solutions tijdens TechniShow

Tijdens de TechniShow zal Gibas een selectie uit hun portfolio presenteren, inclusief live demonstraties en referentieprojecten via video’s. Dit biedt een kans om te worden geinspireerd over hoe je processen in jouw productieomgeving kunt optimaliseren. Hierin zal Gibas laten zien hoe je een productieproces volledig kunt automatiseren, waardoor ook buiten reguliere werktijden kan worden geproduceerd.

Daarnaast zullen ze tijdens de Technishow hun recente samenwerking met Nikon SLM Solutions introduceren, een wereldleider in 3D-metaalprinten. Deze samenwerking opent nieuwe deuren naar de toekomst van productietechnologieën. Als exclusieve distributeur in de Benelux, geeft Gibas toegang tot Nikon SLM-Solutions geavanceerde assortiment van 3D-metaalprinters. Hun pionierswerk in selectief lasersmelten (SLM) en hun voortdurende innovatie in 3D-printsystemen zijn een aanwinst voor elk modern productieproces.

Bezoekers van de Technishow kunnen de kracht van deze technologie zelf ervaren door de eindproducten te bekijken die met deze geavanceerde systemen zijn gemaakt. Gibas laat zien hoe 3D-metaalprinten niet alleen de efficiëntie van de productie kan verhogen, maar ook nieuwe mogelijkheden inzichtelijk maken.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden