8 februari 2024 - 2 min leestijd

Hoffmann Group toont tijdens de Technishow vooral haar eigen merken

Tijdens de TechniShow zal de Hoffmann Group voornamelijk haar eigen merken Garant en Holex laten zien. Er is veel aandacht voor de artikeluitgiftesystemen, de complete werkkledinglijnen, HCT (Hoffmann Group Connected Tools), innovatieve verspanende gereedschappen én de beladingsrobot welke getoond wordt bij een draai- én freesmachine. Al deze producten zijn verkrijgbaar in Garant en/of Holex.

Daarnaast is er ook aandacht voor de gereedschappen van Iscar. Vanaf 1 oktober j.l. heeft de Hoffmann Group een samenwerking met Iscar, waarbij het hele assortiment gereedschappen van Iscar in Europa via Hoffmann Group geleverd kan worden. ISCAR Ltd., met hoofdkantoor in Tefen, Israël, maakt deel uit van de IMC Group en is een gevestigde naam als een toonaangevende fabrikant op de wereldwijde verspaningsmarkt. Met meer dan 40.000 gereedschappen voor af- en insteken, draaien, boren, frezen en gereedschapshouders biedt het bedrijf een volledig assortiment voor alle verspanende bewerkingen in een premium segment. ISCAR is momenteel vertegenwoordigd in meer dan 60 landen en heeft meer dan 7.500 mensen in dienst.

Hoffmann Group staat er om bekend om groots uit te pakken op de TechniShow. Ook dit jaar heeft het bedrijf een programma opgezet, waarbij de bezoeker meegenomen wordt voor een persoonlijke rondleiding en toelichting op alle productgroepen die vertegenwoordigd zijn. 


Themaplein

Hoffmann Group is behalve met een eigen stand ook aanwezig op het Themaplein Productieautomatisering. Dat is een werkende fabriek, waarbij negen verschillende partijen uit de productietechnologie een heuse geïntegreerde productieautomatisering opzetten. Volgens Henry Blom, algemeen directeur van Hoffmann Group Nederland en Belgie zijn gereedschap en artikeluitgiftesystemen een cruciaal onderdeel in een fabriek. “Zeker omdat onze TOOL24-systemen naadloos zijn te koppelen aan ERP-software zijn ze onmisbaar om de digitale procesketen sluitend te maken. Wij vinden het themaplein dan ook een fantastisch initiatief, omdat het voor de bezoekers van de TechniShow een zeer verhelderende blik geeft welke mogelijkheden er zijn op het gebied van productie- en procesoptimalisatie en welke voordelen dit brengt.”

Bestel hier uw gratis toegangskaart.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden