19 januari 2024 - 2 min leestijd

Inschrijven voor de Innovatie Award open

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de TechniShow Innovatie Award. Tot en met 12 februari is het voor exposanten op de TechniShow om mee te doen. Uit de inzenders zullen door een jury drie genomineerden worden geselecteerd. De winnaar ontvangt tijdens de Avondshow op de stand van FPT-Vimag de felbegeerde ge-3D-printe Award.

De TechniShow Innovatie Award is een waardering voor het bedrijf dat het beste kan laten zien waar het toe in staat is. Deelname betekent erkenning voor baanbrekende innovaties in de maakindustrie. Naast de prijs krijgt de winnaar van de Innovatie Award uitgebreide media-aandacht, wat resulteert in een boost voor de zichtbaarheid en het imago van een bedrijf. Tot slot geeft een nominatie al een boost voor het hele team. Het is een krachtige motivator en een beloning voor het harde werk en de toewijding van alle werknemers.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Innovatie Award moet je in ieder geval exposeren tijdens de TechniShow. Wat de innovatie inhoudt, is aan de inschrijver zelf. Het kan een softwarematige doorbraak zijn, een handig stuk gereedschap of een innovatieve machine. Drie bedrijven worden genomineerd. Dinsdag 12 maart tijdens de TechniShow brengt de jury een bezoek aan de beursstand van genomineerden.

Op donderdag 14 maart om 15.30 uur vindt de speciale awardshow plaats op het Brancheverenigingenplein (Hal 10), waarbij we de genomineerden het podium op vragen en de uiteindelijke winnaar bekend wordt gemaakt.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden