2 februari 2024 - 2 min leestijd

Laskar Puntlastechniek brengt innovaties en live demo’s in puntlassen en stiftlassen op TechniShow

De technologie van Rewigo en het DSPS-productiesysteem zullen centraal staan in de demonstraties die Laskar Puntlastechniek zal geven op de TechniShow. Daarnaast presenteren ze ook een deel van hun assortiment Tecna puntlasmachines en de verschillende oplossingen met stiftlasmachines en -installaties.

Rewigo brengt weerstandlassen naar een hoger niveau. De puntlasmachines van Laskar Puntlastechniek, ontwikkeld op basis van uitgebreide marktkennis, zijn uitgerust met invertertechnologie en een dynamische werkmodus om perfect aan te sluiten bij de unieke behoeften van elke klant. Met behulp van de NFC-tag kunnen specifieke gebruikersrechten worden toegekend aan beginnende gebruikers, ervaren gebruikers en instellers.

DSPS

Een sterke toevoeging aan het assortiment is het DSPS (Digital Spotwelding Production System) productiesysteem. Dit systeem begeleidt operators stap-voor-stap bij het puntlassen van hoogwaardige producten. Door het scannen of invoeren van een productienummer geeft DSPS aan welke gereedschappen moeten worden gebruikt, waar de puntlasverbinding moet worden gemaakt en borgt het automatisch de kwaliteit van de verbinding. Zelfs bij personeelswisselingen zorgt DSPS voor consistente, hoogwaardige punt, en moerenlasresultaten.

Tecna

Op de TechniShow zal Laskar Puntlastechniek ook diverse puntlasmachines van Tecna demonstreren. Tecna puntlasmachines staan al jarenlang garant voor betrouwbare verbindingen. Met een zeer compleet assortiment biedt Tecna altijd een passende oplossing in het productprogramma. Stationaire machines maar ook puntlastangen, tafelmodel puntlasmachines en verrijdbare puntlasmachines kunnen geleverd worden van deze hoogwaardige fabrikant.

Demonstraties

Laskar Puntlastechniek is al meer dan twintig jaar toonaangevend in het leveren van innovatieve oplossingen voor betrouwbare weerstandlasverbindingen in de maakindustrie. Met een scherp oog voor digitale ontwikkelingen heeft het bedrijf de connectiviteit, traceerbaarheid en programmeerbaarheid van punt- en stiftlasmachines naar een hoger niveau gebracht. 

Laskar Puntlastechniek is zeer actief in de wereld van de dunne plaatverwerkende industrie door hoogwaardige stiftlasmachines en -installaties te leveren. Het assortiment, gericht op stiftlassen van dun plaatwerk, biedt een scala aan oplossingen, variërend van handmatig gebruik tot geavanceerde CNC- of gerobotiseerde stiftlasoplossingen.

Bezoekers van de TechniShow krijgen de kans om deze innovaties zelf te ervaren. Laskar Puntlastechniek zal live demonstraties geven van zowel Rewigo en Tecna puntlasmachines als stiftlasoplossingen, in samenwerking met een cobot. Het nieuw ontwikkelde DSPS productiesysteem wordt ook gedemonstreerd. 

Laskar Puntlastechniek verwelkomt geïnteresseerden op stand D048 in hal 7.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden