27 november 2020 - 2 min leestijd

Ledenvergadering FPT-VIMAG: editie 2022 van beurs TechniShow in startblokken

De coronapandemie was een klap voor FPT-VIMAG, maar de brancheorganisatie blijft financieel gezond en heeft haar begroting op orde. Dat bleek onlangs tijdens de Algemene Ledenvergadering, die ditmaal digitaal werd gehouden. 

Belangrijk onderdeel van de bijeenkomst was de situatie rond de beurs TechniShow. De vereniging richt zich na het wegvallen van de editie van 2020 op maart 2022, de volgende uitvoering van de grootste vakbeurs van de Benelux. Van de bedrijven die dit voorjaar op de beurs een stand zouden hebben, heeft ongeveer de helft de order volledig verplaatst en zal dus – mits het coronatechnisch mogelijk is – acte de presence geven bij de volgende editie. De andere helft van de exposanten koos voor een voucher-regeling. 

Door een reorganisatie bij beurspartner Jaarbeurs zal vanaf december dit jaar een team worden samengesteld bij de Utrechtse beursorganisatie. Samen met de TechniShow-commissie buigt dit team zich over het concept van TechniShow 2022. In mei 2021 wordt dat concept behandeld op de volgende ALV van FPT-VIMAG en in juni beginnen de inschrijvingen en indelingen.

Tot slot werden nieuwe algemene voorwaarden van de vereniging gepresenteerd. Deze door een werkgroep van Bender, OudeReimer, Trumpf, TUWI en Dymato voorgelegde documentatie – begeleid door Lisette Bieleveld, partner Van Doorne Advocaten – werden goed ontvangen door de leden.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden