27 februari 2020 - 2 min leestijd

Organisatie TechniShow houdt ontwikkeling Coronavirus in de gaten

Nu beurzen zoals de Internationale Eisenwarenmesse niet door gaan door het Coronavirus, worden er vragen gesteld of TechniShow en ESEF Maakindustrie worden verplaatst of afgezegd. Het antwoord op de vraag is: nee, beide beurzen gaan door. Dat heeft het bestuur van FPT VIMAG in nauw overleg met Jaarbeurs besloten.

“We volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgen hierin het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen om de gezondheid van bezoekers en medewerkers in acht te nemen. We zien geen aanleiding om TechniShow van 17 t/m 20 maart te annuleren”, aldus de organisatie van de vakbeurs.

 

Minder internationaal

De reden voor bezorgdheid onder exposanten van TechniShow is het nieuws dat de Eisenwarenmesse in Keulen het evenement heeft verschoven naar februari 2021 door het Coronavirus. De reden hiervoor is dat het virus op steeds meer plaatsen in de wereld opduikt. “De TechniShow is qua bezoekers en exposanten minder internationaal dan bijvoorbeeld de Eisenwarenmesse. Bovendien zijn er in Nederland nog geen besmettingen geconstateerd en ook in onze omringende buurlanden is het aantal besmettingen zeer gering. De organisatie van TechniShow houdt het nieuws van RIVM nauwlettend in de gaten, want de gezondheid van exposanten en bezoekers heeft de hoogste prioriteit.

Ook beurzen als Metav, Hannover Messe en Tube & wire volgen het Coronanieuws en nemen voorzorgsmaatregelen omtrent gezondheid en hygiëne.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden