16 februari 2024 - 2 min leestijd

Oude Reimer bouwt ‘Solution Center’ van ruim 250m² op TechniShow

De stand van Oude Reimer op TechniShow wordt omgevormd tot een ‘Solution Center’. Hier toont de totaalleverancier meer dan 250 m² aan maakindustrie-oplossingen, met een focus op precisie en nauwkeurigheid. De stand is opgedeeld in verschillende secties: precisiefrezen, hoognauwkeurig draaien, verticaal draaien met automatisering, precisie draad- en buisverwerking, constructiestaal-bewerking en bewerkingsvloeistoffen met bijbehorende automatiseringen. 

Voor elk van deze secties in het solution center zullen de belangrijkste toepassingen worden getoond waarmee klanten hun productie hoogwaardig kunnen inrichten. Zo zijn er bij de precisiefreesmachine (µm bereik) hoogwaardige freesgereedschappen die specifiek hiervoor worden ingezet, maar ook de bijbehorende opspanning, (krimp)houders, krimpmachine, emulsie en de kennis van het samenvoegen hiervan ondersteunen het turn-key concept. De eisen en toleranties worden steeds hoger, en daar focust Oude Reimer zich nadrukkelijk op. 

Oude Reimer is uitgegroeid tot de partner in de maakindustrie voor advies en levering van hoognauwkeurige precisiemachines en bijbehorende benodigdheden zoals gereedschappen en houders. Verder omvat het leveringsprogramma hoogwaardige staalbouwmachines, machines en gereedschap voor draad- en kabelverwerking, smeermiddelen, reinigingsinstallaties en trillingsisolatie oplossingen. 

Ondanks dat er een breed aanbod is, onderscheidt Oude Reimer zich met de noodzakelijke service en specifieke technische advisering per productgroep, om zo het gehele proces voor specifieke bewerkingen en toepassingen af te dekken. Het doel van Oude Reimer is de bezoeker een beeld te geven van de mogelijkheden voor een fabriek van de toekomst, en waarbij Oude Reimer de stappen in het productieproces voor de klant aan elkaar verbindt zodat er een totaaloplossing is voor het maken van een product.

Webpagina

Speciaal voor TechniShow heeft Oude Reimer een landingspage op zijn website gemaakt. Opwww.oudereimer.nl/technishow-2024 staan alle fabrikanten en producten voor nieuwe technologieën, automatisering, industrie 4.0, hyperconnectiviteit via data-uitwisseling, en de steeds specifiekere en hogere eisen die gesteld worden aan de productie. Daarbij wordt duidelijk dat Oude Reimer staat voor het makkelijker maken van produceren, met technische experts in elke productgroep, een uitgebreid programma van oplossingen, een webshop, eigen monteurs, standaard en turn-key oplossingen, betrouwbare leveranciers en snelle leveringen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden