5 juni 2020 - 1 min leestijd

Positieve reacties op uitstel TechniShow 2020

Er is positief gereageerd op het verplaatsen van TechniShow naar 2022. Vorige week werd bekend dat de editie van dit jaar niet doorgaat. De nieuwe datum zal later bekend worden, maar is in ieder geval in maart van 2022.

 

Zo schrijft Eddie Mennen, managing director bij Yaskawa op LinkedIn: “Enige juiste beslissing die mogelijk was”. Werner Oostendorp (Nedap Retail) valt hem bij door te melden dat het een goede beslissing is. Ook managing director DMG Mori Nederland John Kooning, Richard Leise (Bendertechniek) en Ben Heikoop (Astes4) geven aan de keuze een juiste te vinden.

Er wordt meer duidelijk over de invulling van TechniShow 2022. Zo kunnen exposanten kiezen voor twee opties. De eerste is de zogenoemde cashback-optie. Driekwart van het factuurbedrag van de getekende order aan de editie 2020 wordt terugbetaald. Een kwart van het bedrag is de exposant kwijt. Een tweede optie is het verplaatsen van de order. De exposant krijgt op de nieuwe data in 2022 dezelfde of vergelijkbare plek zoals is afgenomen voor de 2020 editie. Het bestaande deelnamecontract blijft van kracht, ondanks de verplaatsing.

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden