10 januari 2024 - 1 min leestijd

Promas met CMZ, Hardford en Hedelius op TechniShow

Op dinsdag 12 maart is voor het eerst sinds 2018 Promas weer te zien op de Technishow in de Jaarbeurs in Utrecht. Na een afwezigheid van 6 jaar zal Promas weer haar uitgebreide assortiment aan CNC-machines presenteren. 

“Onze aanwezigheid op de Technishow is na de succesvolle edities van voorgaande jaren voor ons een belangrijk platform om onze machines te presenteren.” aldus Richard Hermans van Promas. “Daarnaast is de Technishow een prachtige gelegenheid om in contact te komen met onze relaties.”

Vol trots presenteert Promas dit jaar van Hedelius de Tiltenta 9 en de Acura 65 Marathon (palletbeladingssysteem), die een combinatie bieden van precisie, snelheid en betrouwbaarheid. Daarnaast zal CMZ vertegenwoordigd zijn met drie verschillende draaibanken uit de TA-, TD- en TTL-serie, waaravn één machine met de CMZ eigen gantry loader. Tevens zullen twee Hartford-machines gepresenteerd worden: De LG1570 en de LG1000; de laatste met werkstukbelading zal te zien zijn op de (buur)stand van Hoffmann. 

Het stand nr. van Promas is Hal 12 A086.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden