1 maart 2018 - 1 min leestijd

Ruim aanbod machines op TechniShow stand Bendertechniek

Als vanouds is Bendertechniek ook dit jaar weer aanwezig op TechniShow. Hier presenteert de machineleverancier de Brother R450X1, Hwacheon Hi-TECH230 AL YMC, Ibarmia ZVH45 Star L3000, Muratec MT100 gT3, YCM NXV 1680A en Matsuura MX-330 10 APC.

De Matsuura MX-330 is één van de highlights op de stand van Bendertechniek. De compacte vijfassige freesmachine is uitgebreid met een palletmagazijn met tien posities. Deze oplossing is een eigen ontwikkeling van Matsuura en biedt de mogelijkheid om het bewerkingscentrum eenvoudig te automatiseren.

 

3D-metaalprinten

Bender AM, de zusteronderneming van Bendertechniek zal met een eigen plaats op de stand aanwezig zijn en daar alles over het onderwerp 3D-printen laten zien. Zo wordt de EOS M290 metaalprinter getoond en zal er veel aandacht uitgaan naar de machine van Gefertec, sinds kort in het programma van Bender AM. De Gefertec machines maken gebruik van een oplastechniek voor het opgroeien van grote volumes metaal. Ook een interessant product op de stand wordt een volledig 3D-geproduceerde motorfiets.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden