2 mei 2017 - 1 min leestijd

Spindeldoctor spindelreparatie op TechniShow

Een vastgelopen, beschadigde of versleten spindel is voor veel bedrijven een goede reden om op de TechniShow naar een nieuwe machine uit te kijken. Maar met de spindelreparatie van Der Spindeldoctor hoeven machines met een vastgelopen, beschadigde of versleten spindel of conus nog niet gelijk te worden afgedankt.

 

Der Spindeldoctor is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en vervanging van spindels. Met meer dan 2.000 gerepareerde spindels in de afgelopen 5 jaar is Der Spindeldoctor internationaal een begrip en een autoriteit op het gebied van spindelreparatie. In een parthership met Landré biedt Der Spindeldoctor een unieke demontage- en inbouwservice.

Der Spindeldoctor repareert zowel spindels als conussen, zodat deze weer in een optimale conditie gebruikt kunnen worden en uw machine nog jaren mee kan. Der Spindeldoctor repareert alle merken en kan tot 40% goedkoper leveren dan de machinefabrikanten zelf. Ook een spindel die een gek geluid maakt, een aanvaring met een werkstuk gehad? Een opname conus die is beschadigd of uitgebroken? Een slecht freesbeeld? In al deze gevallen biedt Der Spindeldoctor uitkomst met reparatie of vervanging.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden