2 mei 2017 - 2 min leestijd

TechniShow 2016: nu al 100 exposanten meer

Volgens Jeroen ter Steege, Sales Manager Industry van de Jaarbeurs is TechniShow 2016 al bijna uitverkocht. Maar liefst 100 exposanten meer dan in de zelfde periode twee jaar geleden, hebben zich voor de TechniShow aangemeld.

 

“Het wordt echt met de benen buiten”, zegt een enthousiaste Ter Steege. De getallen liegen er niet om.  Met 350 exposanten op de plattegrond, waarvan 25 in optie, liggen de hallen van de Jaarbeurs Utrecht 27 weken prima op schema om de drukste editie ooit te worden. Vooral verbindingstechniek en de CNC  doen het erg goed. “Er zijn nog wel wat gaatjes, maar hal 12, waar we deze keer alle CNC-oplossingen hebben gebundeld zit zo goed als vol. En dat geldt ook de voor verbindingstechniek en gereedschappen.”

Ten aanzien van dit laatste onderwerp heeft Ter Steege nog wel een kleine teleurstellende boodschap. “Sandvik, dat er toch weer bij leek te zijn, heeft afgezegd. Dat is natuurlijk jammer, maar er blijft meer dan genoeg moois over. Want naast een bruisende beursvloer gaan we in 2016 aan de slag met innovatiepleinen waarin elke tak van topsport laat zien hoe de toekomst van metaalbewerking er voor hun zal uitzien.”

En de ESEF? Ter Steege: “Daarmee gaat het misschien niet zo hard als met de TechniShow. Maar 25 exposanten voorlopen op het vorig jaar is natuurlijk ook niet onverdienstelijk.”

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden