27 maart 2018 - 2 min leestijd

TechniShow 2018 groot succes met meer bezoekers en hogere waarderingen

TechniShow 2018 is een groot succes geworden. Meer bezoekers, hogere waardering van exposanten en hogere waarderingscijfers van bezoekers. Ramon Dooijewaard, Directeur FPT – VIMAG en Floris de Zwart, Brandmanager Maakindustrie Jaarbeurs, constateren dat vanaf dag één sprake is geweest van een positieve sfeer.

TechniShow 2018 trok 42.676 bezoekers en wist daarmee voor de tweede editie op rij te groeien in bezoekersaantallen. Dat is mooi gezien de marktdruk. Bedrijven hebben het druk, erg druk maar blijkbaar toch de tijd en noodzaak gevonden om een bezoek te brengen aan TechniShow. En dat was te zien bij de bezoeker die zich weer in groten getale naar de TechniShow begaven en deze editie met gemiddeld ruim 5 uur langer dan ooit op de vloer bleven. En dat is terug te zien in de waardering, de bezoeker geeft TechniShow een 7.8. Dat is de hoogste waardering ooit.

“Wij brengen de wereldwijde innovaties naar Nederland, de leden van FPT-VIMAG staan vooraan in de productieketen en helpen hiermee de Nederlandse Maakindustrie verder vooruit. We hebben een topbeurs gedraaid. Ik heb nog nooit zo’n goede beurs meegemaakt. We moeten dit pareltje in Europa behouden. Op naar 2020″ , aldus André Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, merkeigenaar TechniShow.

Ramon Dooijewaard, Directeur FPT-VIMAG vult aan: “De TechniShow biedt toegang tot innovaties die bedrijven helpen om zich nog beter te positioneren in de toekomst. Investeren is key!”

Naast het aantal bezoekers dat wederom is gestegen is de kwaliteit en investeringsbereidheid van de bezoeker ook gegroeid. Ruim 70 % is betrokken bij een investeringsbeslissing.

 

Exposanten doen goede zaken

De tijden dat er echt orders geschreven werden op beurzen lijken terug. De exposanten hebben erg goede zaken gedaan en hebben boven verwachting aan aantal orders geschreven. Dat resulteert in een rapportcijfer van een 7,5 door de exposanten. Zij spreken van een TechniShow die de verwachtingen heeft overtroffen. “Veel concrete businessleads”, “Goede zaken gedaan”, “Veel nieuwe interessante contacten gelegd”, “Echte orders geschreven” zijn veelgehoorde uitspraken.

 

Fotoreportage

Op de Facebook pagina van TechniShow is een fotoreportage met 213 foto’s gepubliceerd. Deze reportage geeft een mooie impressie van TechniShow 2018. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden