16 juli 2021 - 2 min leestijd

TechniShow in beeld: Mathijs Wijn (LVD Nederland BV)

TechniShow is de grootste technische beurs van de Benelux en bestaat al bijna driekwart eeuw. Het evenement heeft in zijn geschiedenis al vele innovaties gebracht. Net zo interessant is de groep bezoekers en exposanten die de revue hebben gepasseerd. Tot aan TechniShow 2022 op 15 maart volgend jaar brengen we deze mensen in beeld. Vandaag: Mathijs Wijn.

1 Wat is je naam, functie en waar werk je?

“Mathijs Wijn, Manager LVD Nederland BV, 18 jaar werkzaam bij LVD.”

2 Wanneer was je eerste TechniShow?

“Dat was in 1996, toen werkte ik bij de firma Tuwi.”

3 Waarom vind je TechniShow leuk? Wat brengt het je?

“De sfeer en de manier hoe klanten getriggerd worden. De ene dag komen er personeelsleden die directieleden aansporen om te komen kijken. En andersom zie je dat de ene dag een directielid komt die de dag erop zijn personeel stuurt om te komen kijken naar de innovaties.”

4 Wat is je mooiste herinnering aan TechniShow?

“Dan moet ik denken aan een order die Chris Kepser kwam brengen op de TechniShow 2016. Zelf wist ik nog van niks, terwijl Chris de pers al had ingelicht om een verhaal te kunnen schrijven.”

5 Wat heb je het meest gemist, nu het vorig jaar niet doorging?

“Ik heb het klantcontact gemist, maar natuurlijk ook onze collega’s om eens goed bij te praten. En al met al natuurlijk ook de leads die voor nieuwe verkoop zorgen.”

6 Als je gaat exposeren op TechniShow, heb je al een beetje een idee wat je wilt laten zien in 2022?

“Zoals het er nu voor staat gaan we een laser, een kantbank en natuurlijk de nieuwste softwareversies tonen. Software is meer en meer een groter aandeel aan het worden van ons productenpakket.”

7 Weet je een volgende persoon die we kunnen vragen over TechniShow?

“Anton Bax eigenaar Q-Fin, wij hebben een mooie samenwerking met hen en de manier waarop zij een relatief nieuw merk in de markt zet is het waard om benoemd te worden.” 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden