2 mei 2017 - 1 min leestijd

TechniShow ontmoet Agrofood

Op 3 november zullen tijdens TechniShow Ontmoet Agrofood diverse bedrijven uit de productietechnologie en Agrofood elkaar ontmoeten. Dit keer ontmoeten beiden schakels in de voedselproductieketen elkaar bij Lely, wereldmarktleider in onder meer geautomatiseerde melksystemen, in Maassluis.

 

TechniShow | Ontmoet is hét event van brancheorganisatie FPT-VIMAG, in samenwerking met partner Jaarbeurs, om ketenpartners in de productieketen bijeen te brengen. Op 3 november a.s. ontmoeten bedrijven uit de productietechnologie en Agrofood elkaar om samen kennis te delen. Verbinden – Verdiepen – Verwaarden is het motto.

Vanaf 13:30 uur verzorgt TechniShow | Ontmoet bij Lely in Maassluis een informatief programma, waarbij onder andere Wil Duivenvoorden, Business Development Director bij Royal Haskoning DHV en Michel de Leper, Director Manufacturing bij Lely de bezoeker informeren over de nieuwste ontwikkelingen, trends, productietechnieken en -methoden. Tevens is er een rondleiding bij Lely. De dag wordt afgesloten met een diner, waarbij er ruimschoots de gelegendheid is te netweken. 

Meer informatie over TechniShow | Ontmoet vindt u op www.technishowontmoet.nl.
Een verslag van deze ontmoeting bij Lely leest u in de volgende editie van TechniShow Magazine.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden