13 januari 2023 - 2 min leestijd

Uitnodiging: aanstaande woensdag exposanten kick off TechniShow 2024

Aanstaande woensdag is de presentatie van het concept van TechniShow 2024. In de Utrechtse Jaarbeurs vindt het exposanten-event TechniShow 2024 plaats, waar de organisatie van het evenement voor exposanten de ideeën voor de grootste machinebeurs in de Benelux uit de doeken doet.

Tijdens het exposanten-event ontvangen (potentiële) beursdeelnemers conceptinformatie en inspiratie om van een beursdeelname een succes te maken. Dit is tevens een goed moment om bij te praten met andere exposanten en terug te blikken op de afgelopen editie van TechniShow.

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs, opent de middag met de visie en de toekomst van Jaarbeurs. Daarna presenteert Jaarbeurs het concept met een toelichting op het marketingplan. We sluiten het inhoudelijke deel af met een topspreker op het gebied van digitale transformatie, robotisering en trend-driven innovatie.

Aansluitend is er een borrel. Een perfect moment om in gesprek te gaan met Jaarbeurs; Jeroen en zijn team. Ook het Project Team – TS24 van FTP-VIMAG is aanwezig. 

Datum en tijd

Woensdag 18 januari 2023 van 15:00 uur tot 19:00 uur. De inloop is vanaf 14:30. Vanaf 13.00 zullen werkplekken beschikbaar zijn.

Locatie

Het event vindt plaats in het Auditorium. Dit is een congresruimte bij Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. U vindt deze ruimte via de hoofdingang aan de Jaarbeursboulevard.

Komt u naar het event?

> Meld u dan hier aan

Zo komt u naar Jaarbeurs

Per 1 januari 2023 zijn de parkeerterreinen P1 en P3 niet meer beschikbaar. U kunt daarom parkeren op de parkeerterreinen P2 en P4. Bij binnenkomst in het Auditorium ontvangt u van ons een uitrijkaart. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden