6 februari 2024 - 1 min leestijd

Volledige jury TechniShow Awards bekend

Eveliene Langedijk is de vierde en het laatste jurylid van de TechniShow Awards 2024. Ze is MT lid Marktontwikkeling & Innovatie bij FME. Hiervoor was ze Nationaal Programma Manager Smart Industry en volgens haar LinkedIn-profiel ‘Passionate about Technology, Strategy & Innovation’. 

Naast Langedijk bestaat de jury uit drie journalisten. Ten eerste is dat Franc Coenen, hoofdredacteur van 3D Print magazine & Made-in-Europe. Als tweede journalist schuift Eric Weustink aan. Hij is hoofdredacteur bij 54U Media. Henk van Beek, hoofdredacteur TechniShow Magazine, completeert de jury.

Deelnemen aan de TechniShow Award kan via deze link. Elke innovatie, df het nu gaat om geavanceerde technologie, duurzame processen of efficiënte productiemethoden, kan meedingen voor de Award. Tot en met 12 februari kunnen bedrijven zich aanmelden met hun innovatie. Uit alle inzendingen zal de jury drie genomineerden kiezen, geselecteerd op basis van originaliteit, impact op de industrie en technologische vooruitgang.

De winnaar ontvangt een Award, speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd met behulp van geavanceerde 3D-printing technologie. De uitreiking van de Award gebeurt tijdens de TechniShow op donderdag 14 maart om 15.30 uur op het Brancheverenigingenplein. Tijdens een Awardshow worden drie genomineerden in het zonnetje gezet 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden