29 februari 2024 - 2 min leestijd

Voor het eerst op TechniShow: de 360° Virtual Experience van ECI

ECI is aanwezig op TechniShow met een unieke 360° Virtual Experience. Hier kan de bezoeker op spectaculaire wijze ontdekken hoe het maakbedrijf van de toekomst er uit ziet, in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte op de stand.

De bezoeker duikt onder in de wereld van Enterprise Resource Planning aan de hand van 360° videotechnieken. Dit laat je een compleet andere werkelijkheid ervaren omdat het de mogelijkheid geeft om rond te kijken in een virtuele omgeving. In de virtual experience laat ECI zien hoe een bedrijf dat volledig gedigitaliseerd is met ERP-systeem Ridder iQ functioneert en hoe dit bedrijfsprocessen optimaliseert. 

Het ERP is een krachtig systeem dat verschillende bedrijfsprocessen integreert in één geheel. Van financiën tot voorraadbeheer, van productie tot human resources. Het biedt alle functionaliteiten om de continue afstemming tussen engineering, inkoop, productie, assemblage en services te managen. Het biedt real-time inzicht in de voortgang van offertes, opdrachten en serviceorders. Ridder iQ optimaliseert bedrijfsprocessen zo van A tot Z met kortere doorlooptijden, hoge bezettingsgraden en hogere winstmarges tot gevolg.

Ridder iQ bundelt de kennis en praktijkervaring die sinds 1982 is opgedaan; het is letterlijk ontstaan uit en gebouwd voor de praktijk, zowel uit eigen ervaring als door input van klanten in de loop der jaren. Ridder iQ beschikt daarom altijd over de functionaliteit waar maakbedrijven behoefte aan hebben.

Bezoek de stand 10.C.010 en ervaar het zelf; grijp de kans om de functies van Ridder iQ te verkennen, in gesprek te gaan met het team en te ontdekken hoe productieprocessen naar een hoger niveau getild kunnen worden.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden