19 augustus 2022 - 1 min leestijd

Leering Hengelo presenteert nieuwe features Lang-Techniek automatisering & 3D print nabewerking op TechniShow

Tijdens de TechniShow toont Leering Hengelo een breed aanbod aan nieuwe features op het gebied van automatisering, diverse nabewerkingsmethoden en machines voor 3D geprinte producten, en de highlights uit hun industriële reinigingsgamma.

Van Lang-Techniek presenteren ze de nieuwe QuickPoint moduleplaten, MakroGrip contourbekken en functionele toevoegingen aan het RoboTrex automatiseringssysteem, waaronder de Jobmanager; met dit systeem kunnen meerdere, verschillende producten door-elkaar beladen worden. Ook tonen ze het zeer innovatieve Haubex-systeem; automatiseren zonder robot en zonder grote investering. 

3D-print nabewerking

Een goede 3D printer is niet voldoende om tot goede resultaten te komen. Vaak komt er een stuk nabewerking aan te pas. Leering Hengelo is al meer dan 15 jaar actief in het nabewerken van geprinte delen, en biedt een complete lijn machines aan. Op het 3D-plein van de Leering-stand presenteren ze diverse mogelijkheden voor het ontpoederen, verdichten en/of vergladden van metaal en kunststof delen; van enkelstuks tot industriële serie-productie. 

Steeds meer verspanende bedrijven weten de weg te vinden naar de afdeling Reiniging van Leering Hengelo, vanwege het brede aanbod aan industriële reinigingsoplossingen en onze ervaring en expertise. Van sproeiwassen tot ultrasoon, van standaard tot maatwerkoplossingen, handmatig en automatisch.

Leering staat in Hal 12, Stand B010

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden