25 augustus 2022 - 1 min leestijd

Nieuwste versie Visual Components 3D-software op TechniShow

Tijdens TechniShow laat Visual Components de nieuwste versie van hun Visual Components 3D-simulatiesoftware zien. Deze versie 4.5 voegt de Kuka OLP toe. Daarnaast zijn er verbeteringen in procesmodellering, upgrades in de OPA UA-verbinding en is er een webviewer ontwikkeld voor op maakt gemaakte mens-machine-interface (MMI).

Visual Components 4.5 is een update van een krachtige simulatieoplossing waarmee je ‘digital twins’ kunt visualiseren en virtuele inbedrijfstelling van je projecten kunt uitvoeren met een uitgebreide set functies. Visual Components 4.5 biedt nieuwe manieren om de planningsefficiëntie te verbeteren met toevoegingen aan offline robotprogrammering en procesmodelleringsupdates. 

Werken met automatiseringsprojecten en robotapplicaties is meer gestroomlijnd met de nieuwste Kuka Offline Programming (OLP)-functie. Je kan de programma’s nu sneller testen en verifiëren door rechtstreeks via Visual Components verbinding te maken met de Kuka-controllers. De Kuka OLP-oplossing is beschikbaar voor gebruikers van Visual Components Premium. De nieuwe toevoegingen aan Process Modeling kunnen helpen om complexere productiestromen te definiëren met een eenvoudige workflow. Je kan sneller verschillende wat-als-scenario’s bouwen.

De nieuwste versie wordt gepresenteerd op stand C020 in hal 7

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden