Technishow 2018
4 mei 2022 - 1 min leestijd

Registratie voor gratis bezoek aan TechniShow en ESEF 2022 geopend

Vanaf nu is de registratie voor een gratis bezoek aan TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 geopend. Van 30 augustus tot en met 2 september 2022 komt de industrie weer samen in de Utrechtse Jaarbeurs. 

Mensen die zich aanmelden ontvangen automatisch de laatste updates van en relevante informatie over de beurs. Tijdens TechniShow en ESEF Maakindustrie worden de nieuwste materialen, machines, flexibele oplossingen, innovatieve productietechnologieën en toeleveringsstrategieën voor de maakindustrie getoond. Daarnaast is het een lekker dagje uit, waarbij je collega’s en mensen uit de industrie ontmoet. Tot slot doe je nieuwe energie en vooral inspiratie op. 

Primeurs

De industrie heeft niet stil gezeten tijdens COVID-19: de ontwikkelingen en innovaties bij producenten zijn doorgegaan en zij hebben inmiddels van alles om ten toon te stellen. Dat resulteert in tal van primeurs en ‘must-sees’. 

Wil jij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties ontdekken? Meld je dan NU gratis aan via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl en ontvang automatisch de laatste updates en ins & outs – tot en met de beurzen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden