4 mei 2023 - 2 min leestijd

Advanced manufacturing centraal bij open huis Chiron

Advanced manufacturing – nu. Onder dit motto is het van 10 tot 12 mei weer open huis bij de Chiron Groep. De drie beursdagen in Tuttlingen staan in het teken van toekomstgerichte productieprocessen die perfect aansluiten bij de specificaties, producten en branches van de gebruikers.

Hoe kan zo’n proces worden ingericht en wat zijn de voordelen? De experts demonstreren dit aan de hand van voorbeeldige bewerkingsoplossingen voor de auto-industrie, medische technologie, lucht- en ruimtevaart, precisietechnologie, gereedschapsbouw en machinebouw.

De rode draad is het bijzondere viervoudige karakter dat de acties van de Chiron Groep kenmerkt, die bepalend is voor de ontwikkeling en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen voor individuele behoeften: competent, slim, innovatief, duurzaam. Deze attributen worden enerzijds vertegenwoordigd door de zes merken Chiron, Stama, CMS, actory5, Greidenweis en Hstec, die op het open huis hun specifieke of gecombineerde competenties voorstellen.

Aan de andere kant blinkt de machine uit: bijvoorbeeld de expertise op het gebied van frezen en draaien verder ontwikkeld in het DZ 22 S frees-draaisysteem 8 voor dubbelspindelbewerking van grote hoeveelheden. Of complete verwerking van zes kanten met hoge autonomie met de MT 715 two+. Bezoekers kunnen het volledige scala aan productieoplossingen ervaren – van microbewerkingen met de Micro5 met een kleinere ecologische voetafdruk tot maximale oppervlakteproductiviteit bij het bewerken van grote volumes componenten voor de auto- en ruimtevaart met de 22-, 25- en 28-serie.

De presentaties uit de competentiegebieden additive manufacturing, automatisering, services, digitale oplossingen en machinerevisie geven ook een impuls aan de productiepraktijk van nu en in de toekomst. Net als het lezingenprogramma met de twee themadagen ‘bekwaam & slim’ en ‘innovatief & duurzaam’. En last but not least, de bijbehorende tentoonstelling met 26 kwaliteitspartners uit de hele waardeketen van metaalbewerking.

“Naast de presentatie van voorbeeldige, toekomstgerichte bewerkingsprocessen voor alle gebruikersindustrieën, is de intensieve dialoog met onze gasten bijzonder belangrijk voor ons”, benadrukt Matthias Rapp, Head of Global Marketing. Iedere bezoeker wordt persoonlijk onthaald en krijgt een “exclusieve rondleiding” door de tentoonstelling met gericht advies. En natuurlijk biedt het evenement niet alleen een uitstekend platform om het motto van dit jaar “advanced manufacturing – now” te beleven, maar ook voor een stimulerende uitwisseling, bijvoorbeeld bij de borrel met catering en livemuziek aan het einde van de tweede dag van de huisshow.

Schrijf je in en maak een afspraak via: https://Chiron-group.com/de/open-house

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden