2 mei 2017 - 2 min leestijd

AnMa TECH is verhuisd naar Mill

AnMa TECH BV is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Houtzagerijstraat 37 in Mill. Het nieuwe, twee verdiepingen tellende pand heeft een oppervlak van maar liefst 180 m2.

 

De begane grond is volledig ingericht voor het vakkundig uitvoeren van professioneel onderhoud en het merkonafhankelijk uitvoeren van reparaties en kalibraties. Op de eerste verdieping zijn de kantoren en de vergaderruimte gehuisvest. Niet alleen verkoopt AnMaTech als boltingspecialist nieuwe hydraulische torquegereedschappen van TorsionX via haar uitgebreide agentennetwerk in Europa, ook beschikken ze in Mill over een enorme verhuurvoorraad gereedschappen voor het monteren en demonteren van boutverbindingen.

De verhuurvoorraad omvat tientallen momentsleutels met krachten variërend van 170 tot 41.000 Nm, alsmede pneumatisch en elektrisch aangedreven pompen voor de aansturing van deze momentsleutels en de bijbehorende accessoires zoals doppen, slangen en tegenhoudsleutels.

 

Atex

Interessant te melden is dat de pompen die worden meegeleverd ook geschikt zijn voor toepassing in Atex-zones. In de nieuwe productieruimte bij AnMa TECH staat verder een kalibratiebank opgesteld. Niet alleen worden op deze kalibratiebank alle eigen verhuurmaterialen jaarlijks gekalibreerd, ook kunnen gereedschappen van derden hier gekalibreerd worden. Het kalibreren van aangeboden gereedschappen geschiedt in de regel binnen 24 uur. Na kalibratie worden deze gereedschappen voorzien van een nieuw certificaat en vervolgens retour gezonden naar de opdrachtgever. Vanuit de nieuwe, centraal gelegen vestiging in Mill is de Antwerpse en Rotterdamse haven als werkgebied binnen handbereik, evenals het Duitse Ruhrgebied.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden