24 september 2021 - 1 min leestijd

Bouw nieuwe productiefaciliteit 247TailorSteel van start

Gisteren is de bouw gestart van de nieuwe productiefaciliteit in Langenau, tussen Stuttgart en München. Op deze dag waren onder andere de Consul-Generaal in Duitsland Paul IJmkers, burgemeester van Langenau Daniel Salemi en de CEO van 247TailorSteel Carl Berlo aanwezig. Tijdens het officiële programma is de schop daadwerkelijk in de grond gezet en hiermee het officiële startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe vestiging.

De nieuwe productiefaciliteit zal naar verwachting in het najaar van 2022 volledig operationeel zijn. Op een productieoppervlakte van 15.000 m2 zullen gefaseerd twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken worden geïnstalleerd. Daarmee gaan de klanten van 247TailorSteel in Zuid-Duitsland en Oostenrijk profiteren van nog betere service en nog snellere levering.

De ambitie achter deze uitbreiding is het marktaandeel en de productiecapaciteit voor de klanten in Zuid-Duitsland en Oostenrijk te verhogen en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden