9 mei 2023 - 1 min leestijd

Cecimo lanceert Machine Tools Innovation Awards

Cecimo, de Europese branchevereniging van machinegereedschapbouwers, heeft de CECIMO Machine Tools Innovation Awards (MTI Awards) gelanceerd. Dit is een wedstrijd die de grootste innovaties in de werktuigmachinesector samenbrengt en erkent.

Het doel van MTI Awards is om de belangrijke bijdragen van alle actoren in de gereedschapsmachine-industrie onder de aandacht te brengen en best practices te laten zien die dat voordeel kunnen bieden – het stimuleren van productiviteit, groei en winstgevendheid. Een jury van deskundigen op Europees niveau zal zorgen voor de selectie van de belangrijkste projecten. De finalisten worden uitgenodigd voor een persoonlijke prijsuitreiking in Brussel om de prijs in ontvangst te nemen.

De eerste editie van de Machine Tools Innovation (MTI) Awards vindt plaats in december 2023. EIT Manufacturing, EFFRA en ERT zijn officiële partners van de MTI Awards. De prijsuitreiking is ook een kans om te netwerken en kennis te delen tussen professionals in het veld. Deelnemen aan de MTI Awards is gratis.

Inzendingen voor deelname aan de MTI Awards staan nu open – schrijf je hier in vóór 1 juni 2023!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden