2 mei 2017 - 1 min leestijd

Erba Plaatbewerking en Ales Metaaltechniek nemen belang in Cornelissen Metaaltechniek

Erba Plaatbewerking in Veenendaal en Ales Metaaltechniek in Rhenen hebben per 1 januari 2016 een belang genomen in Cornelissen Metaaltechniek uit Rhenen. Die viel tot nu voor honderd procent onder de Vlastuin Group.

 

Cornelissen Metaaltechniek in Rhenen neemt met faciliteiten voor plaatbewerking tot 6 m lengte in de regio zuid-oost Utrecht een onderscheidende positie in. Met de deelname willen Erba Plaatbewerking en Ales Metaaltechniek de activiteiten van Cornelissen Metaaltechniek met hun competenties versterken.

Ales Metaaltechniek richt zich op de beheersing van de gehele proces keten vanaf lasersnijden tot en met assembleren van machine modules, op basis van Quick-Response-Manufacturing (QRM). Ales Metaaltechniek is naast Cornelissen Metaaltechniek BV gevestigd en zal de aansturing van de productie van Cornelissen ook volgens het QRM principe gaan uitvoeren.

Erba Plaatbewerking, gespecialiseerd in toelevering van lasersnij- en buigwerk vanuit een geautomatiseerd magazijnsysteem richt vooral op flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Erba zal zich met haar expertise richten op verbetering van de productieprocessen en verkorten van de communicatielijnen, om zo samen in de regio een sterk cluster op het gebied van plaatbewerking te creëren.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden