5 februari 2020 - 2 min leestijd

Kemet Europe geeft workshops tijdens open dag

Kemet Europe te Bergen op Zoom viert op 2 april 2020 haar 55-jarig jubileum met een open dag, interactieve workshops en demonstraties. Belangstellenden kunnen dan onder deskundige begeleiding actief kennis maken met verschillende oppervlaktebewerkingen zoals precisie polijsten, vlak leppen en ultrasoon reinigen. Ook zullen verschillende leveranciers op een informatiemarkt kennis delen over hun producten.

Gedurende de open dag stelt Kemet Europe in diverse ruimten haar precisie apparatuur ter beschikking om uit te proberen of te demonstreren. Te denken valt aan lasapparatuur, lasergraveren, mechanische en ultrasone handpolijstsystemen, ultrasone reinigings-systemen (op water- en solventbasis), conventioneel vlakleppen op machines en handmatig met diamant en micro-smeren bij een boorbewerking.

Tijdens de workshops is de bezoeker in de gelegenheid om zélf te ervaren hoe de apparatuur werkt. Op deze manier kan hij snel informatie vergaren over verschillende precisie oppervlaktetechnieken. Ook zijn vragen en wensen, toegespitst op het eigen bewerkings- en productieproces, voor te leggen aan specialisten. Tegelijkertijd kunnen geïnteresseerden op een ongedwongen manier ervaringen met medewerkers van andere bedrijven delen.

 

Acht workshops

De open dag biedt de bezoeker de mogelijkheid om naar keuze deel te nemen aan acht workshops, die steeds in vaste tijdsblokken worden herhaald. Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Uiteraard is er ook gelegenheid om de recent aangebrachte uitbreiding van de werkplaats en het magazijn te bezichtigen, alsook een kijkje te nemen in de diverse kantoren.

 

Gratis deelname

Deelname aan de open dag én workshops is gratis, echter wel na aanmelding vooraf, met opgave van bedrijfsnaam, naam en aantal personen. Indien gewenst kan de bezoeker ter plaatse lunchen. Voorregistratie is mogelijk via de Kemet website of per mail naar info@kemet-europe.com. Meer informatie is te vinden op de Kemet website.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden