9 februari 2022 - 1 min leestijd

Laspartners Multiweld start samenwerking met Red Rock

Sinds 1 februari zijn Laspartners Multiweld en Red Rock de samenwerking aangegaan om de aanbieder te worden voor de verhuur en verkoop van (zwaar) lasmanipulatie apparatuur.

Red Rock is een Engelse onderneming die over een grote huurvloot aan lasmanipulatie apparatuur beschikt. Red Rock is actief in heel Europa en werkt veelal met een distributienetwerk. Laspartners Multiweld verzorgt het beheer van de apparatuur en draagt zorg voor de service en onderhoud van de apparatuur.

Laspartners Multiweld beschikt over een grote huurvloot lasapparatuur en lastechnisch gereedschap. Met de toevoeging van zwaar lasmanipulatie apparatuur van Red Rock, kan Laspartners Multiweld nog beter inspelen op de totale klantwens.

Het assortiment van Red Rock bestaat uit lasmanipulatoren met een capaciteit van 500 kg tot 35 ton, rollenbanken met een capaciteit van 3 ton tot 1200 ton, laskolommen voor onder poederdek lassen. De apparatuur wordt in de windindustrie, apparatenbouw, leidingbouw en zware constructie veelvoudig gebruikt om werkstukken te positioneren voor het laswerk. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden