2 mei 2017 - 1 min leestijd

PAC versterkt met Schwartmanns Isoliermaschinen programma voor HVAC industrie

PAC, leverancier van machines voor de plaatbewerking en HVAC industrie, heeft het agentschap van de Duitse fabrikant Schwartmanns Isoliermaschinen voor Nederland en België verworven.

 

Schwartmanns ontwikkelt en bouwt machines voor de productie van technische isolatie van luchtkanalen voor HVAC industrie. Het programma omvat een uitgebreid pakket machines voor zowel CNC als handmatige bewerking van dunne plaat. Deze machines zijn uitermate geschikt voor de bewerking van dunne aluminium plaat in de isolatie branche. Naast de CNC universele snijmachine en complete knipstraten omvat het programma ook handbediende machines zoals rollen walsen, voormachines, uithoekers en guillotine scharen.

Schwartmanns biedt ook software waarmee de maatvoering van technische isolatie makkelijk kan worden bepaald. De software draait ook op laptop en tablet, zodat maatvoering en calculatie ook op locatie kunnen worden uitgewerkt. Met het Schwartmanns machineprogramma versterkt PAC haar positie op de HVAC sector.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden