20 juni 2019 - 2 min leestijd

Roxin CNC wint OOM-Award 2019

Roxin CNC uit Harmelen heeft de OOM Award 2019 in de regio Utrecht in de wacht gesleept. Het metaalbedrijf van Sytse Scherpenzeel bleef de andere genomineerden OMVE Lab & Pilot Equipment (De Meern) en De Nijborg Agri (Renswoude) net voor in de verkiezing van het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. De uitreiking was woensdag j.l. in Utrecht.

“Leren wordt bij Roxin CNC continu aangemoedigd”, aldus de jury. “De medewerkers kunnen letterlijk zo lang leren als ze willen. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Roxin CNC is een bijzonder bedrijf, leren staat hoog op de agenda. Daarnaast is Roxin CNC een prima plek om te zijn, te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Roxin CNC is daarmee terecht winnaar van de OOM-Award Utrecht 2019.”

 

Eerder deze maand ging de OOM-Award in de regio Noord-Holland naar ARU (Assendelft) en Jachtwerf Stofberg (Enkhuizen). In Gelderland werd L.M.B. Vorden de winnaar. De nominaties voor Zuid-Holland en Noord-Nederland volgen binnenkort.

 

Vakjury

De nominaties voor de OOM-Awards komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

 

OOM-Award

De OOM-Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden