2 mei 2017 - 1 min leestijd

Weer overnames Roosen Industries

Roosen Industries neemt Smits Machinefabriek en dochterbedrijf A.S.T. Suspension over. Het is de vierde overname in vijf jaar. In tien jaar tijd is het aantal werknemers van Roosen Industries verdrievoudigd.

 

Het internationaal georiënteerde familiebedrijf Roosen Industries richt zich op metaalbewerking, technische assemblage, engineering, mechatronica, plaatbewerking, CNC verspanen, industriële handling en hoogwaardige stallenbouw voor de paardensport.

Smits Machinefabriek is gespecialiseerd in productie en assemblage van machineonderdelen en mechanische samenstellingen voor de industrie, vanaf ontwikkeling tot eindassemblage en testen. Smits is onder meer actief als toeleverancier voor de semiconductor-industrie, elektronenmicroscopieen en het produceren van zeer nauwkeurige delen voor medische scanapparatuur en breed aanwezig in de machinebouw. Dochterbedrijf A.S.T. Suspension ontwikkelt en produceert schokdempers voor luxe auto’s en de autoracerij.

Roosen telde vier locaties, in Eersel (Nederland), Arendonk (België), Haelen (Nederland) en Kanpur (India). Met de overname van Smits Machinefabriek en dochteronderneming A.S.T. Suspension komt daar nu een vijfde locatie bij in Valkenswaard. En zestig man gespecialiseerd personeel. In tien jaar tijd is het bedrijf verdrievoudigd. Bij elkaar telt Roosen nu 300 werknemers.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden