2 mei 2017 - 3 min leestijd

WSB viert 10-jarig bestaan uitbundig

WSB Finishing Equipment bestaat 10 jaar en dat wil het bedrijf uitbundig vieren. Directeur Danny Vanlerberghe: “Het hele jaar door staan verschillende activiteiten voor onze dealers en onze medewerkers op het programma, terwijl onze klanten kunnen genieten van een aantal mooie promoties.”

 

Sinds de oprichting van WSB Finishing Equipment in 2006 is er heel wat veranderd in de wereld van de oppervlaktebehandeling. “Aanvankelijk concentreerden we ons louter op oppervlaktetechniek in de bouw en industrie, maar door de jaren heen is daar ook de automotive wereld bijgekomen en hebben we ons aanbod steeds verder uitgebreid om het hele proces van de oppervlaktebehandeling te kunnen beheersen. Met producten voor schuren en polijsten bijvoorbeeld behoren ook de voorbereiding en de afwerking tot ons portfolio. Dit jaar staat de viering van 10 jaar WSB centraal, maar ook het feit dat we met WAGNER al 40 jaar dé nummer 1 zijn in de Benelux op het gebied van oppervlaktebehandelingen is een heuglijk feit.”

 

Verschillende kanalen

WSB Finishing Equipment is actief in verschillende divisies. “We zijn proactief en betrokken partner voor de bouw met schuur- en spuitapparatuur. Hierbij moeten we zeker vermelden dat ons trainings- en opleidingscentrum ons geen windeieren heeft gelegd. We hebben in Utrecht & Wolvertem al talloze vakmensen een opleiding in oppervlaktetechniek gegeven en we werken op dat vlak uitstekend samen met de verfdistributie en opleidingscentra”.

Een andere divisie richt zich op de industrie, dit gaat onder meer van de metaal-, hout-, kunststof-en voedingsmiddelenindustrie tot onder meer offshore en scheepsbouw . “Die bedienen we rechtstreeks met onze eigen mensen en is goed voor ongeveer de helft van ons zakencijfer. Ten slotte ook nog de automotive sector waarin we sinds 2011 actief zijn met het topmerk SATA. Het merk RUPES behoort sinds september 2015 ook tot onze portefeuille, het productengamma van RUPES kan in elke divisie ingezet worden waardoor we nog een belangrijkere partner worden voor onze relaties.

WSB heeft sinds maart 2016 ook exclusief over de gehele Benelux het Franse Euromair in portefeuille. Zij zijn een topmerk in spuitmachines die zich vooral richten op het verwerken van bitumen, plamuren en poeder vulstoffen. “Dat verkopen wij via een netwerk van speciale dealers en dit moet onze positie in de bouw nog versterken.”

 

Feestelijke acties

Speciaal voor de tiende verjaardag werd een nieuw logo ontworpen. “We zijn er trots op dat we in die tien jaar aan een succesverhaal hebben kunnen bouwen. Maar dat konden we natuurlijk niet alleen, vandaar dat we iedereen bij de viering willen betrekken. We willen onze dealers en onze medewerkers bedanken voor het vertrouwen en plannen het hele jaar door leuke activiteiten. Ook de eindklant verliezen we niet uit het oog. Conform onze tiende verjaardag pakken we uit met vele aantrekkelijke promoties.”

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden