2 mei 2017 - 1 min leestijd

Technishow 2016 overtreft nu al verwachtingen

De TechniShow 2016 zit zeven maanden voor aanvang al bijna vol. In augustus staat de teller van bevestigde bedrijven op 325. Bovendien hebben 40 bedrijven een optie geplaatst. Volgens de beursorganisatie overtreft editie 2016 daarmee nu al alle verwachtingen. 

Wie zich op de grootste maakbeurs van de Benelux wil profileren zal er snel bij moeten zijn, want op is op. Het totaal gereserveerde vloeroppervlak van de 365 bedrijven komt op 41.000 m2. Er is nog maar 5.000 m2 in de aanbieding. Ook met de gelijktijdige toeleveringsbeurs ESEF gaat het  goed. Hier hebben 236 berijven aangegeven van de partij te zijn. 

65-jarig jubileum
Editie 2016 is niet zo maar een TechniShow. De beurs die traditioneel in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, viert haar 65-jarige jubileum. Net als 65 jaar geleden wordt de bezoeker getrakteerd op het neusje van de zalm voor wat betreft draaien, frezen, plaatbewerking en lassen, om maar eens wat productiedwarsstraten te noemen. Naast de vertrouwde technieken is er anders dan 65 jaar geleden bijzondere aandacht voor additive manufacturing, ondermeer in de vorm van een 3D-printplein.  

 

Klik hier voor alle ins en outs over TechniShow 2016.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden