De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

De TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Leveranciers presenteren hun nieuwste producten en laten u kennismaken met actuele innovaties. U staat vooraan bij één van de talrijke (product)demonstraties, zodat u direct ervaart welke oplossing het het beste voor u is. Daarnaast stelt u uw eigen programma samen uit het brede aanbod van vakinhoudelijke kennissessies, seminars, congressen guided tours en netwerkmogelijkheden. Uw beursbezoek van 15 – 18 maart is gratis.

FPT-VIMAG is de trotse eigenaar van de TechniShow.

Activiteiten & Beleving

Er valt veel te doen en te beleven op de TechniShow. Het Expositieprogramma bestaat uit diverse onderdelen met dit jaar extra focus op Smart Industry, 3D Printing , Advanced Engineering en nog veel meer. Bekijk alle activiteiten en het programma »

Wie bezoekt TechniShow?

TechniShow - Jaarbeurs | Utrecht Bent u werkzaam in een van de volgende branches, dan mag u TechniShow niet missen! Metaalproductenindustrietechnishow, Machine-industrie, Basis-metaalindustrie, Rubber- & kunststoffenindustrie, Ingenieursbureaus, Voedings- en genotsmiddelenindustrie, Chemische industrie, Engineering, Research & development, Automotive, Elektrotechnische industrie. Lees meer »

Wanneer en waar vindt TechniShow plaats?

TechniShow 2016 vindt van dinsdag 15 maart t/m vrijdag 18 maart plaats in Jaarbeurs Utrecht. U kunt zich gratis aanmelden en bent elke dag welkom vanaf 10.00 uur in de ochtend. Bekijk alles over de openingstijden en de locatie »

TechniShow nieuws

{{title}}

{{dag1}} {{maandnaam1}} {{jaar1}}
{{description}}
Lees verder »

FPT-VIMAG is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie. De diversiteit van de leden is groot.

De leden zijn actief in de deelsectoren productieautomatisering, verbindingstechniek, verspanende en niet-verspanende technieken, werkplaatsinrichting, (hardmetalen) gereedschappen, meettechnologie en 3D-technologie. Alles wat nodig is om materiaal, met name metaal, te bewerken is vertegenwoordigd binnen de vereniging. Met hun producten, know how en advies staan de leden van FPT-VIMAG aan de basis van de productieketen.

Niet voor niets is het motto “maken mogelijk maken”.

Welke bedrijven staan er op de TechniShow?

In onderstaand overzicht vindt u alle leden van de branchevereniging FPT-VIMAG en de exposanten van TechniShow in willekeurige volgorde. De profielen bevatten naast algemene bedrijfsinformatie ook markt- en productinformatie. En uiteraard een link naar de website van het betreffende bedrijf. Bekijk de exposanten »

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap

FPT-VIMAG lidmaatschap FPT-VIMAG biedt haar leden op vele terreinen korting en voordeel. Naast financiële voordelen treft u veel kennis en kunde bij FPT-VIMAG via onder meer netwerkbijeenkomsten met uw vakgenoten en gelijkgestemden binnen de productietechnologie.
Lees meer »

Blijf op de hoogte

Wilt u wekelijks de nieuwsbrief ontvangen met uit alle hoogtepunten uit de actualiteiten van de productietechnologie.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten. 
Abonneer je op de nieuwsbrief »

FPT-VIMAG nieuws

{{title}}

{{dag1}} {{maandnaam1}} {{jaar1}}
{{description}}
Lees verder »

FPT-VIMAG.nl is een verzameling van al onze uitingen: