De TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. TechniShow vindt plaats van 20 t/m 23 maart 2018. Lees hier het persbericht van TechniShow 2016.


TechniShow presenteert u door het jaar heen TechniShow | Ontmoet. Het event van brancheorganisatie FPT-VIMAG, in samenwerking met Jaarbeurs, om ketenpartners in de productieketen bijeen te brengen d.m.v. ontmoetingen in de praktijk. Bekijk de website van TechniShow | Ontmoet voor de eerst volgende bijeenkomst.

Sfeerimpressie 2016

De data van TechniShow 2018 worden binnenkort bekend gemaakt op deze site. Bekijk hier een sfeerimpressie van de 2016 editie »

TechniShow in beeld

TechniShow - Jaarbeurs | UtrechtEr was veel te zien, te doen en te beleven op TechniShow. Veel productdemonstraties van exposanten, guided tours, inhoudelijke sessies en nog veel meer. Bekijk de foto’s van Technishow 2016 »

Een beurs in opbouw

We hebben een succesvolle en mooie beurs achter de rug. Maar de opbouw van zo’n beurs is een hele happening op zich. Tien dagen aan opbouw gaan er aan vooraf. Bekijk hier een impressie van de opbouw »

Factsheet en persbericht 2016

Bekijk hier de factsheet »
Bekijk hier het persbericht » 

TechniShow nieuws

{{title}}

{{dag1}} {{maandnaam1}} {{jaar1}}
{{description}}
Lees verder »

FPT-VIMAG is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie. De diversiteit van de leden is groot.

De leden zijn actief in de deelsectoren productieautomatisering, verbindingstechniek, verspanende en niet-verspanende technieken, werkplaatsinrichting, (hardmetalen) gereedschappen, meettechnologie en 3D-technologie. Alles wat nodig is om materiaal, met name metaal, te bewerken is vertegenwoordigd binnen de vereniging. Met hun producten, know how en advies staan de leden van FPT-VIMAG aan de basis van de productieketen.

Niet voor niets is het motto “maken mogelijk maken”.

Welke bedrijven staan er op de TechniShow?

In onderstaand overzicht vindt u alle leden van de branchevereniging FPT-VIMAG en de exposanten van TechniShow in willekeurige volgorde. De profielen bevatten naast algemene bedrijfsinformatie ook markt- en productinformatie. En uiteraard een link naar de website van het betreffende bedrijf. Bekijk de exposanten »

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap

FPT-VIMAG lidmaatschap FPT-VIMAG biedt haar leden op vele terreinen korting en voordeel. Naast financiële voordelen treft u veel kennis en kunde bij FPT-VIMAG via onder meer netwerkbijeenkomsten met uw vakgenoten en gelijkgestemden binnen de productietechnologie.
Lees meer »

Blijf op de hoogte

Wilt u wekelijks de nieuwsbrief ontvangen met uit alle hoogtepunten uit de actualiteiten van de productietechnologie.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief door je e-mailadres achter te laten. 
Abonneer je op de nieuwsbrief »

FPT-VIMAG nieuws

{{title}}

{{dag1}} {{maandnaam1}} {{jaar1}}
{{description}}
Lees verder »

FPT-VIMAG.nl is een verzameling van al onze uitingen: