28 maart 2022 - 2 min leestijd

TechniShow en ESEF Maakindustrie samen naar een zijde van de Jaarbeurs

Van 30 augustus tot en met 2 september 2022 gaan de deuren van de Jaarbeurs eindelijk weer open voor de bezoeker die op zoek is naar de nieuwste materialen, flexibele oplossingen, innovatieve productietechnologieën en toeleveringsstrategieën voor de maakindustrie. Om een optimaal platform te kunnen creëren voor de bezoekers, blijven TechniShow en ESEF Maakindustrie parallel georganiseerd, maar dan aan één kant van het complex. Duidelijk, overzichtelijk en efficiënt. Voor de bezoeker zorgt dit voor een perfecte combinatie van “make and buy”-oplossingen.

In deze roerige tijden is het van essentieel belang dat deze vakbeurzen voor de gehele keten weer plaats gaan vinden. Jennie Elzinga van de Jaarbeurs: “Het is inmiddels vierenhalf jaar geleden dat de markt op deze schaal bij elkaar kwam en kennis kon nemen van de laatste innovaties, duurzame oplossingen en de uitdagingen van de toekomst. Hoog tijd dus om, na corona, weer een groot toekomstbestendig evenement voor en samen met de sector neer te zetten, zodat iedereen elkaar weer kan ontmoeten en zich kan laten inspireren.”

André Gaalman, voorzitter van FPT-VIMAG, kijkt uit naar deze editie van TechniShow. “Ondanks de pandemie is de productietechnologie zich blijven ontwikkelen. De innovaties van de afgelopen vier jaar komen nu samen op de TechniShow, daar kijk ik naar uit. En door de vernieuwde indeling van de hallen van TechniShow is het aanbod nog overzichtelijker.”

Aanvullende informatie over deelname aan de TechniShow en ESEF Maakindustrie is te vinden op www.technishow.nl/vakbeurs en op www.maakindustrie.nl. Bezoekers kunnen zich vanaf medio april registreren.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden