16 januari 2019 - 3 min leestijd

Aanmelden voor Dutch Industrial Supply paviljoen op Hannover Messe

Voor ondernemers in de maakindustrie die gefocust zijn op de Duitse en internationale markt en opzoek zijn naar nieuwe afzetkanalen of nieuwe afnemers, biedt de Hannover Messe vele kansen. NEVAT, Koninklijke Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum bundelen hun krachten in een gedeeld Dutch Industrial Supply paviljoen op de Hannover Messe. De focus van het paviljoen ligt op het verkrijgen van de juiste Duitse afnemers. Er is nog gelegenheid om deel te nemen in dit paviljoen. Deelname in het paviljoen is goedkoper dan een eigen stand en het wordt volledig verzorgd.

Dit jaar vindt de Hannover Messe plaats van 1 t/m 5 april. NEVAT, Koninklijke Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum bieden de mogelijkheid om tegen een gunstig tarief deel te nemen aan Hannover Messe middels het Dutch Industrial Supply paviljoen. De vier netwerkorganisaties willen de juiste Duitse afnemers op het paviljoen krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen organiseren ze onder andere een inhoudelijk programma en zoeken ze op andere manieren naar invulling met behulp van ondermeer Niederlande Nachrichten en NLIB.

Er is nog gelegenheid om deel te nemen in dit paviljoen. Deelname in het paviljoen is goedkoper dan een eigen stand en het wordt volledig verzorgd. Deelname in het paviljoen kan al voor € 601,- per m2 (met een minimale afmeting van 12m2). Dat is inclusief standruimte, standbouw, elektriciteit, water en organisatiekosten. Alle voordelen vind je op de NEVAT website  of op www.dutchindustrialsupply.nl. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Ilse Bloot-Blokland (NEVAT) of met Richard Schuitema van de Koninklijke Metaalunie. Inschrijven kan nog tot en met eind januari.

 

Hannover Messe

De Hannover Messe is hét evenement voor bedrijven met duidelijke internationale ambities en biedt kansen om op een laagdrempelige manier kennis te maken met nieuwe markten en afnemers. Uiteraard is de beurs daarnaast ook uitermate geschikt om je bestaande (Duitse) klanten uit te nodigen en in korte tijd veel contacten te intensiveren.

Wat cijfers op een rijtje:

  • Hannover Messe had in totaal in 2018 210.000 bezoekers
  • 500 bezoeker kwamen uit het buitenland waarvan 4.630 bezoekers uit NL; Nederland was daarmee na China het land met de meeste bezoekers (uiteraard na Duitsland)
  • 147.000 bezoekers kwamen uit Duitsland
  • 141 exposanten kwamen uit Nederland
  • In totaal heeft de Hannover Messe circa 6.500 exposanten

Zweden is komend jaar partnerland: een land dat is toegewijd aan het nastreven van de digitale transformatie. Daarnaast heeft Zweden innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Dat biedt kansen en die kansen gaan NEVAT, Koninklijke Metaalunie, Brainport Industries en Mikrocentrum opzoeken.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden