11 december 2019 - 2 min leestijd

ACE Stoßdämpfer komt met Nederlandstalige website en webshop

Informatie zoeken over dempingsoplossingen, producten bestellen in de webshop en berekeningen uitvoeren met de praktische online berekeningstools: dat kunnen de klanten van ACE Stoßdämpfer nu ook in het Nederlands doen. De dempingsspecialist heeft sinds kort namelijk ook een Nederlandstalige website. Daarmee laat het bedrijf zien dat het zijn Nederlandstalige klanten in de Benelux op waarde weet te schatten.

Het bedrijf uit het Duitse Langenfeld ontwikkelt, produceert en verkoopt een breed assortiment aan producten op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregeling en trillingsdemping. Ook voor veiligheidsproducten kan men bij ACE terecht. Klanten kunnen deze producten eenvoudig en snel via de webshop bestellen. Tot op heden konden Nederlandstalige klanten de website echter alleen in het Engels, Duits en Chinees raadplegen. Daar is nu dus verandering in gekomen.

 

Handige online berekeningstools

Op de website van ACE Stoßdämpfer vinden klanten niet alleen informatie over producten en een bijbehorende webshop, maar ook een bijzonder praktische service. Gebruikers kunnen er namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week berekeningen uitvoeren – nu dus ook in het Nederlands.

De website biedt diverse berekeningsservices op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregeling, vibratietechniek en veiligheidsproducten. Te denken valt aan een tool voor het online berekenen van stootdempers, twee SLAB configuratoren voor zowel dempings- als trillingsisolerende matten en een tool waarmee trillingsdempers berekend kunnen worden. Ook de populaire tool om gasveren online mee te berekenen is nu in het Nederlands te gebruiken. De tools zijn intuïtief te bedienen en optimaal gevisualiseerd, zodat de klant de toepassing direct kan zien.

Na het ingeven van enkele kerndata kunnen diverse gecompliceerde berekeningen in enkele stappen eenvoudig worden uitgevoerd. Klanten ontvangen binnen één minuut gedetailleerde informatie over de gewenste toepassing en kunnen deze desgewenst direct bestellen in de online shop – ook maatwerkproducten. In de meeste gevallen kunnen de producten binnen 24 uur verzonden worden. Uiteraard kunnen klanten ook nog steeds gebruikmaken van persoonlijk advies en hulp bij de berekening en bestelling van producten.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden