18 februari 2020 - 2 min leestijd

Additive World Conference bundelt AM expertise in Eindhoven

Op 1 en 2 april organiseert Additive Industries voor de achtste keer het jaarlijkse Additive World Conference in Eindhoven. Veel experts op het gebied van additive manufacturing (AM) delen tijdens de conferentie hun visie, kennis en praktische ervaringen m.b.t industrieel 3D-printen.

Op 1 april, de eerste dag van de conferentie, legt Additive Industries in de High Tech Campus in Eindhoven de focus op AM-technologie en toepassingen. Onderwerpen die worden besproken, zullen de volledige productieketen voor additieve productie omvatten, zoals ontwerpen voor AM, materialen, apparatuur, nabewerking en de beste businesscases. Op de tweede dag van de conferentie krijgen deelnemers een exclusief kijkje achter de schermen van Additive Industries. Dit jaar wordt het gehost op een andere inspirerende locatie in Eindhoven: de Brainport Industries Campus. Additive Industries deelt daar informatie over nieuwe ontwikkelingen en de deelnemers krijgen een ‘live’ demonstratie van de MetalFAB1, een industriële 3D-metaalprinter voor serieproductie.

Tijdens deze achtste editie van Additive World Conference kunnen bezoekers kennis opdoen, ervaringen delen en netwerken met industrie-experts die actief zijn in de automobiel-, ruimtevaart-, medische, hightech- en andere industrieën. Met sprekers van o.a. bedrijven als Added Scientific, AMPower, Quintus Technologies en Autodesk zullen hun kennis, uitdagingen en business cases delen tijdens hun presentaties.

Meer informatie over het inschrijven en het complete programma is te vinden op de website van Additive World Conference.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden