5 maart 2018 - 1 min leestijd

Additive World Conference informeert over industrieel 3D-printen

Op 14 en 15 maart organiseert Additive Industries voor de zesde keer het jaarlijkse Additive World Conference in Eindhoven. Veel experts op het gebied van additive manufacturing (AM) delen tijdens de conferentie hun visie, kennis en praktische ervaringen m.b.t industrieel 3D-printen. Dit evenement is aan te raden voor iedereen die volledig op de hoogte gebracht wil worden van AM.

Op 14 maart, de eerste dag van de conferentie, legt Additive Industries in de High Tech Campus in Eindhoven de focus op AM-technologie en toepassingen. Onderwerpen die worden besproken, zullen de volledige productieketen voor additieve productie omvatten, zoals ontwerpen voor AM, materialen, apparatuur, nabewerking en de beste businesscases.

 

Achter de schermen bij Additive Industries

Op dag twee (15 maart) van de conferentie geeft Additive Industries de exclusieve inkijk achter de schermen van het innovatieve bedrijf. Gedurende deze dag wordt er naast een blik in de ontwikkelafdeling, ook informatie over de visie op de toekomst gegeven. Een live demonstratie van de MetalFAB1 3D-metaalprinter complementeert dag twee.

Meer informatie over het inschrijven en het complete programma is te vinden op de website van Additive World Conference.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden