29 januari 2019 - 2 min leestijd

Alles over industrieel 3D-printen op zevende Additive World Conference

Op 20 en 21 maart wordt voor de zevende keer Additive World Conference in Eindhoven georganiseerd. De conferentie staat jaarlijks volledig in het teken van industrieel 3D-printen. Het evenement brengt veel additive manufacturing experts van over de hele wereld bijeen om hun kennis, visie en praktische ervaringen met industrieel 3D-printen te bespreken en te delen. 

Het is een grote uitdaging om up-to-date te blijven met dynamische technologieën, internationale trends en businesscases. Door een internationaal platform te creëren waar kennis wordt gedeeld, industrie-inzichten worden gegeven en internationale trends worden uitgelegd, zet Additive World Conference zich in om de leercurve rond 3D-printen te versnellen en deze innovatieve productietechnologie tot een volwassen niveau te brengen.

 

Twee volle dagen

De zevende editie van Additive World Conference wordt verdeeld over twee dagen. De eerste dag staat in het teken van ‘Accelerating Industrial Additive Manufacturing’. Onderwerpen die dan worden besproken zullen de volledige productieketen voor additieve productie omvatten, zoals ontwerpen voor AM, materialen, apparatuur, nabewerking en de beste businesscases.

De tweede dag, ‘Inside Additive Industries’, geeft bezoekers de mogelijkheid om een exclusief kijkje binnen in de nieuwe Additive Industries fabriek te nemen. Tevens wordt de industriële MetalFAB1 metaalprinter gepresenteerd.

Op de website van Additive World Conference staat meer informatie over de inhoud van het evenement. Tevens kan men zich hier registreren.

Lees om een indruk te krijgen van de conferentie het artikel van vorig jaar in TechniShow Magazine (bladzijde 26).

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden