2 mei 2017 - 2 min leestijd

AWL-Techniek versterkt directie

Pieter-Mathijs Fegel is sinds 2015 werkzaam bij AWL als Group Controller. Vanwege de aanhoudende groei van AWL en de verdere expansie naar Mexico en Amerika is AWL verheugd te kunnen vermelden dat Fegel recent is toegetreden tot het directieteam van AWL als Chief Financial Officer.

In deze rol is hij eindverantwoordelijk voor het financiële management en beleid van AWL en de dochterondernemingen in het buitenland, inclusief governance, risk management en compliance. Onderwerpen die in de groeiende internationale onderneming een steeds belangrijkere rol innemen.

Fegel, afgestudeerd als registercontroller en bedrijfskundige, heeft ervaring opgedaan in diverse financiële functies bij internationale ondernemingen in de maakindustrie. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling bij bekende multinationals. Fegel ziet het als een mooie uitdaging om AWL te begeleiden naar een volwassenheidsniveau dat past bij een globale onderneming met een omzet van ruim 100 miljoen euro.

Toonbeeld

Fegel vertelt over zijn nieuwe uitdaging: “AWL is een prachtbedrijf en een toonbeeld binnen de Nederlandse maakindustrie. Het bedrijf is er in geslaagd een gerenommeerde klantenkring op te bouwen binnen het premium segment van de automotive industrie en de markt voor speciaal machines. In mijn rol als Chief Financial Officer breng ik complementaire kennis en ervaring in het directieteam. Voor mij is de uitdaging om de verdere groei van AWL op een goede manier te begeleiden en financieel verantwoord beleid te voeren.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden