29 augustus 2017 - 2 min leestijd

Bemet treedt toe tot de Trivest Software Group

Bemet International is per 3 augustus 2017 toegetreden tot de Trivest Software Group. Deze groep versterkt hiermee haar positie als internationale leverancier van ERP-software binnen de project- en klantordergestuurde industrie.

Bemet heeft een unieke integrale oplossing voor CAD/CAM, ERP, kwaliteit en gereedschapbeheer in de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet vult de andere bedrijven in de Trivest Software Group goed aan. Conform de Trivest filosofie zal het onderscheidende karakter van de Bemet-softwareoplossingen en de branchekennis onaangetast blijven. Vanzelfsprekend gaat geprofiteerd worden van de uitwisseling van kennis en oplossingen binnen de Trivest-groep. John Hazebroek en Anton van Zeijst, directie Bemet International: “De toetreding tot de Trivest Software Group betekent voor onze klanten interessante vernieuwingen in toekomstige software-versies, slimme koppelingen en een gegarandeerde continuïteit. Daarnaast kunnen we onze internationale positie sneller gaan versterken. Uitdrukkelijk met behoud van de cultuur en klantbetrokkenheid waar Bemet al 27 jaar voor staat.” Wim Schrijver, CEO Trivest Software Group: “Bemet International heeft een enorme drive om haar klanten in de metaal-, hout- en kunststofindustrie een complete procesondersteuning te bieden. Deze benadering zien wij ook bij de andere Trivest-bedrijven Proteus en Trimergo. We koesteren de focus, specialisatie én klantgerichtheid van onze bedrijven en voegen daar R&D- en marketingkracht aan toe.”

 

Bemet

Bemet International is al 27 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van complete softwareoplossingen voor de metaal-, hout- en kunststofindustrie. Bemet ontwikkelt Plan-de-Campagne ERP en APM voor kwaliteit en gereedschapbeheer. Bovendien is Bemet leverancier van het CAD/CAM systeem TopSolid. Als turn-key leverancier is Bemet in staat het volledige proces van haar klanten te automatiseren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor consultancy door deskundigen met ruime ervaring in de maakindustrie. Bemet heeft 55 werknemers in Veenendaal en verschillende Europese resellers. Bemet bedient ruim 1.000 klanten in 22 landen.

 

Trivest

Trivest Software Group richt zich op bedrijfsoftware voor de project- en klantordergestuurde industrie. Trivest heeft tot doel de expertise en cultuur van specialistische ERP-bedrijven te combineren met de juiste schaalgrootte voor internationale expansie en innovatieve R&D. De groep bestaat naast Bemet International uit Trimergo en Proteus Systems Europe en telt 135 medewerkers. Trivest ondersteunt 1.800 klanten in 25 landen binnen Europa en Amerika.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden