13 februari 2019 - 2 min leestijd

BLM Group neemt nieuwe vestiging in de Benelux in gebruik

Met de oprichting van BLM Group Benelux heeft BLM Group een eigen verkoop- en servicevestiging voor de Benelux in gebruik genomen. BLM, wereldwijd partner op gebied van buisbewerking, zal hiermee het klantenbestand in deze regio nog beter van dienst kunnen zijn.

De nieuwe dochteronderneming zal vanaf 10 februari 2019 volledig operationeel zijn en zal het nieuwe aanspreekpunt voor verkoop- en serviceaangelegenheden in de Benelux worden voor zowel Lasertube en alle andere producten van de groep. Om klanten en prospects optimaal van dienst te kunnen zijn heeft BLM Benelux haar organisatie alsvolgt opgebouwd:

Service afdeling

Een serviceafdeling bemand door bekwame Nederlandse servicemedewerkers, staat klaar om servicevragen van haar klanten te beantwoorden, snel te reageren en om problemen zo snel mogelijk op te lossen om een zo hoog mogelijke productiviteit mogelijk te maken.

Verkoopafdeling

Een competent en gespecialiseerd verkoopteam dat de klanten op basis van hun specifieke wensen begeleidt bij de aankoop van zowel nieuwe producten als updates van bestaande productiesystemen.

BLM Group Academy

BLM Group Benelux werkt verder aan de opzet van een BLM Group Academy; een goed geoutilleerde trainingsfaciliteit waar klanten op het gebied van software en machinebesturing zullen worden getraind. Met de Academy biedt BLM tevens de mogelijkheid tot verdere specialisatie in de softwaresuite BLMelements; software waarmee bedrijven hun productiviteit verder kunnen verbeteren.

Spare parts en administratie

Een efficiënt secretariaat behandelt alle klantenvragen en zorgt dat deze door de juiste afdeling worden beantwoord en zullen worden uitgevoerd.

 

Adres per 10 februari 2019:

BLM GROUP Benelux

Doornhoek 3776, 5465 TA Veghel, Nederland

telefoon: +31 (0) 413 745 040, email: mail@blmgroup.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden