18 maart 2020 - 2 min leestijd

BMO geeft live op YouTube demonstraties

BMO Automation gaat a.s. donderdag 19 maart vanaf 13:00 uur live demonstraties geven via het eigen YouTube kanaal. Geïnteresseerden kunnen afstemmen op het kanaal en van op afstand vragen stellen en live demonstraties bekijken. Het bedrijf uit Nederweert probeert op deze manier de markt te informeren over hun automatiseringsoplossingen.

Het wegvallen van de TechniShow en de huidige Corona maatregelen nopen tot een moderne en veilige manier van informatie voorziening. “We merken dat CN- verspaners manieren zoeken om geïnformeerd te worden over de innovaties die we op de TechniShow wilden gaan presenteren”, legt Frank Biemans, directeur van BMO Automation uit. “Dat kun je uiteraard per mail of per telefoon doen maar het in werking zien van onze oplossingen maakt het verhaal nog duidelijker. Het is nieuw voor ons maar we hopen dat we een leuke interactie krijgen met het publiek. Bij gebleken succes gaan we door met deze manier van informeren. Het streven is om in de toekomst ook gastsprekers uit te nodigen om extra diepgang en duiding aan bepaalde onderwerpen te geven. Wij staan open voor aanmeldingen.”

 

Diverse onderwerpen

De onderwerpen die aan bod komen variëren van de nieuwste innovaties (SMART Centric E-Clamp, simpele tips om te gaan automatiseren tot aan de problematiek rondom het Corona virus en hoe de metaalsector hiermee om gaat. Het is daarbij niet uitgesloten dat andere onderwerpen behandeld worden naar gelang de vragen die binnenkomen. Aanstaande donderdag 13:00 uur gaat de eerste Q&A live gestreamd worden via het YouTube kanaal van BMO Automation. Diezelfde dag gaat er om 15:00 uur weer antwoord gegeven worden op de meest prangende vragen. Geadviseerd wordt om alvast te abonneren op het kanaal, iedere abonnee krijgt een melding als de Q&A live gaat.

Link naar BMO Automation YouTube kanaal.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden