11 april 2019 - 2 min leestijd

BMO zet verdere stappen op internationale markt

BMO Automation gaat zich actief op de internationale markt begeven. Het Nederweertse bedrijf dat robotlaadsystemen voor de verspanende industrie ontwikkelt heeft Bert den Ouden aangetrokken om actiever buiten de landsgrenzen aan de slag te gaan. Na een aantal jaar een sterke groei te hebben gekend in de Benelux is dit een logische stap voor de Limburgse onderneming.

Bert den Ouden is geen onbekende in de wereld van CNC-automatisering; met internationale ervaring in de verspanende industrie heeft BMO Automation een International Sales Manager aangetrokken die de exportgroei verdere gestalte zal geven. “Nederland loopt voorop in het automatiseren van klein seriefabricage. Dat maakt het een hele mooie kans voor (buitenlandse) bedrijven om kennis te maken met onze innovatieve automatiseringssystemen. Daarnaast wordt sterk ingezet op de verdere samenwerking met verschillende kwalitatief hoogstaande machine fabrikanten,” aldus Bert den Ouden.

Volgens Frank Biemans, directeur BMO Automation, is dit het juiste moment voor expansie met de automatiseringsoplossingen in High Mix – High Volume: “Met de komst van Bert kunnen we onze groeidoelstellingen in het buitenland gaan waarmaken. Nederland blijft echter onze thuismarkt en zal onze continue focus blijven behouden.”

 

Over BMO Automation 

BMO Automation uit Nederweert ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke robot automatiseringen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Gedreven door passie voor verspaning en robots wordt sinds 2008 een breed scala aan automatiseringssystemen ontwikkelt. Voor iedere bedrijfsgrootte en automatiseringswens is er een geschikte oplossing. Daarmee realiseren klanten een kostenverlaging, kortere doorlooptijden en een hogere output.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden